Profile

Join date: Jul 18, 2022

About

Isprobao sam 100 strategija sportskog kockanja u svojoj potrazi kako bih pronašao nekoliko koje mi https://www.haarscotland.com/profile/sportska-kladionica/profile pomoći da pobijedim. Razvio sam neke strategije i testirao mnoge strategije za koje sam otkrio da ih drugi koriste.

Većina strategija sportskog klađenja ne uspije, a nijedna od njih ne radi cijelo vrijeme. Tajna je pronaći one koji mogu raditi i malo ih prilagoditi kako bi postali isplativi. Šest neobičnih https://steveonlinepregledniblok.blogspot.com/2022/05/i-najgora-mjesta-za-istrazivanje.html strategija sportskog kockanja navedenih u ovom postu mogu se koristiti za pobjedu.

Naravno, s vremena na vrijeme morat ćete malo prilagoditi svaki od njih, ali mogu se koristiti kao čvrst temelj za pobjednički model sportskog klađenja.

1. Home Team Moneyline

Iz naslova ovog odjeljka, prva stvar o kojoj ste vjerojatno pomislili je favorit domaćeg tima gdje morate https://sco.lt/6F1jrE položiti 200$ ili više da osvojite 100$. Ali ono što mislim kad kažem da je domaći tim na novčanoj liniji ili domaći autsajder gdje položite 100$ da biste osvojili više od 100$ ili domaći favorit na – 150$ ili niže.

Ne možete se samo kladiti na bilo koji domaći tim koji je gubitnik na novčanoj liniji i zaraditi.

Dakle, još uvijek morate hendikepirati igre na pravi način i kladiti se samo kada pronađete igru ​​i liniju koja nudi vrijednost. Ali volim pronaći domaće autsajdere i kladiti se na novčanu liniju jer ne moram pobjeđivati ​​tako često kao kad se kladim na favorite da bih zaradio.

Također možete pronaći igre u kojima je domaći tim blagi favorit ili je novčana linija dostupna na gotovo jednakom novcu, gdje možete pronaći vrijednost. Naravno, domaći timovi imaju prednost ako je sve ostalo jednako, ali kao što znate, sve ostalo nikad nije jednako.Pogledajte svaku novčanu liniju na rasporedu gdje je domaći tim autsajder da vidite možete li pronaći vrijednost.

2. Raspon bodova domaćeg tima

Baš kao i informacije u prvom dijelu, domaći timovi imaju prednost koju gostujući timovi nemaju. Rijetko se kladim na timove na cesti, ali kladim se u određenim situacijama. O jednoj od ovih situacija saznat ćete u šestom odjeljku ovog posta.

Kad igram hendikep, prvo što tražim su domaći timovi s bodovnim rasponom.

Većina domaćih momčadi na koje https://pregledkockanja.edublogs.org/2022/06/09/kako-se-kladiti-na-sportove-za-koje-ne-znate/ se kladim su autsajderi, o čemu ću govoriti u sljedećem odjeljku. No, domaći favoriti u rasponu bodova također mogu imati vrijednost.

Iako možete pronaći vrijednost u bilo kojem sportu s omiljenim domaćim timom, smatram da su NBA i sveučilišni nogomet dva područja u kojima nalazim najveću vrijednost. Upravo sam se prestao kladiti na domaće NFL favorite na raspodjelu bodova jer ne zarađujem.

Priznajem da je ovo vjerojatno rupa u mojim hendikepiranim vještinama, ali mogu zaraditi negdje drugdje, tako da barem više ne gubim novac kroz ovu rupu. Ako prepoznate rupu u svom hendikepu, nemojte biti tvrdoglavi. Ili smislite kako popraviti rupu ili zaobiđite rupu.

3. Domaći tim Underdogs

Domaći timovi koji su autsajderi moje su omiljeno mjesto za traženje vrijednosti. Nekih tjedana ne nalazim mnogo igara koje ispunjavaju uvjete, ali nekih tjedana mogu staviti mnogo vrijednih oklada.

MOLIM ZABILJEŽITE:

Već sam pokrio autsajdere domaćih timova na novčanoj liniji u prvom odjeljku, tako da je ovaj odjeljak o domaćim timovima koji dobivaju bodove na raspodjeli bodova.Morate shvatiti da kada domaći tim osvaja bodove, za to postoji dobar razlog. Sportske kladionice znaju da je opasno davati bodove domaćoj momčadi, pa to ne čine bez čvrstog razloga za to.

Svaki put kad vidite da domaći tim osvaja bodove u bilo kojem sportu, morate shvatiti zašto su sportske kladionice postavile liniju tamo gdje jesu. Zatim morate utvrditi jesu li pogriješili i je li pogreška dovoljno velika da bi oklada bila vrijedna.

Većinu vremena mogu lako odrediti https://www.smore.com/3rwvk zašto je linija tu gdje jest, ali ne mogu uvijek pronaći vrijednost. Razlog zašto ne mogu uvijek pronaći vrijednost je taj što ne postoji uvijek vrijednost.

Nikad ne zaboravite da svaka igra nema vrijednost. I ne možete forsirati vrijednost tamo gdje je nema.

4. Slučajni izbori i Vig

Odat ću vam tajnu o kojoj većina kockara nikad ne razmišlja. Način na koji većina sportskih kockara počinje jest sklapanje prijateljskih oklada s nekim koga poznaju. Na kraju postaju ozbiljniji i počinju se kladiti u kladionicama ili online sportskim kladionicama.

EVO TAJNE KOJU MORATE SHVATITI.

Kada se kladite na razliku bodova s ​​prijateljima ili drugim ljudima koje poznajete, morate osvojiti samo 50% vremena da biste se pokrili. I možete osvojiti 50% vremena nasumičnim izborom kada se kladite s ljudima koje poznajete.

Ali morate osvojiti više od 52% vremena kada se kladite na raspodjelu bodova sa sportskim kladionicama da biste ostvarili pokriće.

RAZLIKA JE U KOLIČINI VIG Y

sportska kladionica

More actions